Urban design is an inter-disciplinary subject that unites all the built environment professions, including urban planning, landscape architecture, architecture, civil and municipal engineering.

Vi yder arkitektrådgivning indenfor landskabsarkitektur, urban design og planlægning af bygge- og anlægsopgaver. 

Vi er unge arkitekter der tager et socialt ansvar. Vi har et ønske om, at være samfundsvæsentlige og vores koncepter bygger på bæredygtighed med sustainability tilpasset lokale forhold. Vi arbejder ud fra nordiske traditioner og sigter mod merværdier i det offentlige rum. Vi ønsker at bidrage med meget mere end blot at tilbyde æstetiske løsninger.

For os er det en vision, at skabe sammenhæng med en klar funktionel berettigelse. Derfor arbejder vi med værdier, der bygger på kvalitet og et designs evne til at skabe æstetisk og funktion for brugeren. Vores vision er, at arkitekturen omfatter og løfter det sociale rum for mennesker.  

I processen med bygherrer, brugere og i fællesskab med andre rådgivningspartnere, skabes rammen for den bedste løsning til opgaven. Vi udfører helhedsorienteret arbejde af høj kvalitet indenfor arkitektfagområderne byplanlægning, landskabsdesign, arkitektur, miljø og proces.

Vores ydelser spænder fra landskabsplanlægning i storskala til mindre landskabsopgaver. Vi varetager alle projektets faser fra problemstilling og program til projektering, udbud og byggeledelse.